Verbouwen bij Louman

 

Wij houden net als u niet van verrassingen tijdens het verbouwen. Vanaf de eerste plannen kunt u bij ons terecht zodat wij onze expertise met u kunnen delen om zo met een vast budget en binnen de gestelde termijnen uw verbouwing te realiseren. Wij zijn de partner om een grote verbetering in uw woongenot te realiseren. Uiteraard kunt u ook met bestek en tekeningen bij ons terecht om een prijsopgaaf te laten maken.

Renovaties van Louman

 

Het aanpassen van woningen of zakelijk onroerend goed zodat deze weer voldoet aan de maatstaven van nu. Oude elementen vervangen. De vaklieden van Louman zijn specialist om te werken in een bestaande situatie.

Restauraties bij Louman

 

Met grote zorgvuldigheid en eerbied voor het gebouw geeft Louman monumenten weer toekomst. Het deelnemen in het proces om monumenten en beeldbepalende panden zorgvuldig te restaureren en op te leveren voor een passende bestemming, maakt ons trots.

Vastgoedbeheer & Onderhoud bij Louman

 

Van timmerwerken, kleine reparaties zoals het verhelpen van lekkages tot het groot onderhoud zoals het vervangen van een dak. Louman is uw partner voor zowel planmatig als projectmatig onderhoud, van woningmutaties tot klachtenservices. Onze digitale workflow is inzichtelijk en efficiënt.

Woningmutaties bij Louman

 

Een huurwoning gereed maken voor de nieuwe huurder. Snel opleveren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Samenwerken met ons eigen team en vertrouwde derde partijen. Louman levert de woning op in topconditie.

Transport bij Louman

 

Louman is in het bezit van een vrachtwagen met kraan. Deze kan ingezet worden voor diverse transport doeleinden.