Over Ons

Over ons

 

Ruim een halve eeuw geleden heeft Dirk Louman de stap gemaakt om als zelfstandige te starten. Vanaf het begin is de opdracht portefeuille goed gevuld. Inmiddels kent het familiebedrijf een vaste kern van medewerkers, onder leiding van Mark Louman (2e generatie).

Wij geloven in een totaal aanpak. Dat betekent dat wij alle werkzaamheden op ons nemen. Van het vernieuwen van een fundering en het renoveren van een gevel tot het vervaardigen van een maatwerk interieur, Louman heeft alle disciplines in eigen huis.

Onze vaklieden verwerken moderne materialen met de nieuwste technieken en beheersen ook de ambachtelijke restauratietechnieken. Onze machinale timmerwerkplaats kan zowel moderne als ambachtelijke bewerking van hout in eigen productie vervaardigen. Naast de vaklieden in ons team, werken we samen met zorgvuldig door ons geselecteerde onderaannemers.

 

Hoe uiteenlopend de projecten die wij uitvoeren ook zijn, ons no-nonsense beleid wordt altijd gekenmerkt door transparantie, betrokkenheid en kwaliteit. Bij aanvang een heldere, uitgebreide offerte en als eindpunt een zorgvuldige afwerking van zelfs de kleinste details in een gebouw.

 

Wij zijn een Bouwend Nederland gecertificeerd en erkend leerbedrijf.